ÎNTREBĂRI FRECVENTE - MELANIN COSMETICS

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

1.De ce se recomandă aplicarea măștii pe părul uscat?

 -Recomandăm aplicarea măștii pe părul uscat, pentru ca ingredientele active să pătrundă profund în structura părului. Dacă procedura are loc pe părul umed, efectul nu va fi cel așteptat, firele nu vor primi suficiente vitamine

2. De ce aleg Keratin Line by Spa Master, și nu îndreptarea chimică cu keratină?

 - Seria noastră conține keratina hidrolizată, care deja este prezentă în fiecare fir de păr. Respectiv, structura părului nu are de suferit chimic, ci doar primește acel boost de substanțe necesare care dă efectul de keratină

3.De ce produsele din seria cu keratină, spăla culoarea mai repede ?

 - Pigmentul se elimină din păr mai rapid din motiv că, produsele din seria Keratin Line nu conțin sulfați. (Sulfații - sunt substanțe toxice, care creează acea mult dorită spumă. Specialiștii recomandă, înlăturarea cât mai rapidă a spumei formate pe păr, pentru a nu îmbiba firele cu substanțe toxice care, în cazul de față ar putea menține culoarea părului. )

 

4. Se poate aplica uleiul de macadamia chiar și pe parul uscat?

 - Uleiul de macadamia este cel mai ușor ulei găsit în industria produselor cosmetice pentru păr și datorită texturii sale ușoare, nu îngrașă deloc părul.

5. Ce să faci dacă procedura de vopsire a părului îți provoacă alergii?

- Cu produsele Spa Master poți uita de această problemă. Găsește Concentratul cu Ulei de lavandă: Scalp Relax și scapă de efectele alergice din timpul sau după procesul de vopsire.

6. Dacă folosesc balsam, de ce ar trebuie să folosesc și masca pentru păr ?

- Atât balsamul cât și masca hidratează și ajută la pieptănarea mai ușoară a părului. Diferența majoră între cele 2 produse e simplă, balsamul e pentru un efect imediat, pe când masca  conține ingrediente mult mai puternice, care pătrund în textura firului de păr. 

7. Produsele de styling încleie părul ?

- Produsele de styling Spa Master posedă o fixare medie ce nu permite ca firele de păr să se lipească între ele.

8. Uleiurile pentru păr îngrășă părul ?

- Uleiurile pentru păr Spa Master  sunt de 2 tipuri : cu textura ușoară si cu textura densă. Cele cu textura ușoară nu îngrășa părul, se recomandă aplicarea pe parul uscat. Iar cele cu textura densă, se recomandă să fie aplicate înainte de spălare sau cu o cantitate mică pe parul umed înainte de uscarea cu feonul.

9. Care sunt cauzele căderii părului ?

- Cele mai frecvente cauze sunt tulburările hormonale, predispoziția genetică, stare de stres și depresie, neajunsul de vitamine. Recomandăm utilizarea produselor din gama Bio-Botanical.

10. Cum pot să stopez căderea părului ?

Pentru a întări structura și rădăcina părului, include în rutina zilnică Zincul ! Acesta stimulează creșterea părului și regenerează structura părului !